Новини

<< Към всички новини

Представяне на Издателство "Рибка" - наш партнъор и участник в празника "Надежда за доброто" в Северен парк

14/06/2022
Card image cap

Издателство „Рибка“ е част от нашия Фестивал „Надежда за доброто“. Екипът на район „Надежда“ инициира и реализира кампанията „Посланик на детската книга“ и вече 5 години изпращаме устойчиво послание към децата в детските градини, че книгите са техният верен и ценен приятел.

Издателство „Рибка“ е малко издателство, но с голяма душа. Основано през 2013 г., когато артистичните съвременни детски книги в България бяха истинска рядкост. Мотивирани изцяло от обичта си към децата, екипът на Издателство “Рибка“ постигна наистина много през годините: изцяло промени нагласите към детските книги, вдъхнови много други да тръгнат по техния път, и доказа, че българските деца и родители са много по-осъзнати, интелигентни и будни, отколкото мнозина смятаха!

В каталога на „Рибка“ присъстват заглавия с рекордни тиражи. Сред техните книги са теми на детски рождени дни и празници. Книгите са част от общуването между деца и родители, препоръчват се от учители и се ползват от различни специалисти в работата с деца.

Накратко можем да ви представим „Рибка“ като издателството на децата и техните родители.