Новини

<< Към всички новини

Отличие в рамките на Кампанията "Учителю, благодаря!"

20/05/2022
Card image cap

Кампанията "Учителю, благодаря!" ни изправи пред труден и емоционален избор. Да отличим най-докосващите послания от родители и деца към учители в район "Надежда"!

С екипа ни прочетохме над 150 писма, като категорично можем да кажем, че всяко от тях заслужава внимание. Ще насочим писмата към педагозите, а на вас - ще представим 6 от тях, които отличихме на церемонията пред НДК.

Получател: г-н Николай Иванов, 16 ОУ "Райко Жинзифов"

Подател : Десислава Николова, родител на ученик от 5 Б клас

"Учителю, благодаря!“ това са най-милите думи за един учител и аз искам да ги поднеса на един невероятен учител, какъвто е г-н Николай Иванов.

Г-н Иванов е учител с голямо сърце и душа. Той е човек с призвание да преподава, да, именно да преподава, това е голяма дарба!

Подхода му към поверените му ученици винаги е индивидуален, с изключителен такт и съобразителност спрямо личността и характера им, но същевременно с това държи много на дисциплината, точността и редът в училище, класните стаи и в ученическите им задължения. Учебните материали са винаги поднесени с разяснителна част, така че спрямо възрастта на учениците си да бъдат максимално адаптивно разбираеми от тях.

Г-н Иванов е опитен преподавател, с отлична квалификация, ерудиран, възпитан и безкрайно отдаден на професията си.

Аз съм изключително горда, че детето ми има такъв стойностен преподавател и класен ръководител!

Една мисъл гласи:

„Най-важното явление в училище, най-поучителният предмет, най-живият пример за ученика е самият учител“

И не на последно място искам да оправя своите благодарности и към целия екип от преподаватели и специалисти, начело с г-жа Директорът на 16 ОУ „Райко Жинзифов“ Елисавета Иванова за невероятната учебна среда, която се предлага на учащите в училището, както и за отдадеността и професионализма им към поверените им ученици.

Учителю, благодаря!

Поклон!

* Писмата се публикуват без редакторска намеса