Инженерна инфраструктура, екология и контрол по строителството

<< Към всички новини

Представяне на писма в рамките на кампанията "Учителю, благодаря!"

23/05/2022
Card image cap

Вярвам, че в район "Надежда" работят прекрасни учители!, това каза инж. Димитър Димов, кмет на район "Надежда".

Ще продължим да развиваме образователната инфраструктура, за да имат нашите деца и учители още по-големи успехи!, допълни той.

Представяме ви писмото до главен учител Христина Димитрова, ДГ 90 "Веса Паспалеева", с което Николета Митова, майка на петгодишната Габи от група "Многознайко" казва своето благодаря!

В кампанията "Учителю, благодаря!" получихме и с вълнение прочетохме над 150 писма до нашите учители, като избрахме и ще ви представим 6 от тях!

"С настоящето писмо бих искала да изразя най-искрената си благодарност към г-жа Христина Христова-Димитрова , главен учител на ДГ 90 „Веса Паспалеева“ за изключителния професионализъм,любов и старание с които всеки ден дарява децата ни.

Във времената в които живеем днес не е никак лесно да се запали и задържи интереса и любовта към знанията, уменията и света дори на най-малките - е г-жа Димитрова успява да го прави всеки ден. Тя успява да накара малчуганите да обичат книжките, да искат да знаят повече и да проявяват инициативност във всяко начинание. Моето дете, и не само, определено си има любим учител и това е г-жа Христина Димитрова. Не минава и ден в който вкъщи да не се споменава името й , защото всеки ден дъщеря ми знае или може нещо ново , и след като я попитам кой ти каза/показа отговора е доволно „Гжа Хриси“

Със сигурност трудно бих могла да изразя емоциите и чувствата които изпитвам докато пиша това писмо, но искам да пожелая на г-жа Димитрова да е безкрайно здрава , все така всеотдайна , отговорна и мотивирана в работата си. Още дълги години да продължава да дарява децата ни с такава любов,загриженост и подкрепа. На днешно време не се срещат много такива хора които да носят толкова любов към децата и добрина в себе си , аз се гордея , че имам честта точно г-жа Димитрова да е учител на детето ми. Сигурна съм,че няма по-добър учител за дъщеря ми.

БЛАГОДАРЯ ВИ Г-ЖО ДИМИТРОВА ЗА ТОВА КОЕТО СТЕ, ЗА ТОВА ,ЧЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВИ ПОЗНАВАМ, И АЗ,ДЪЩЕРЯ МИ И СЕМЕЙСТВОТО МИ ДА СМЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТА ВИ И ВИЕ ОТ НАШИЯ. МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА ПРИЛИЧАМ ПОНЕ МАЛКО НА ВАС!

ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС И МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ!

Николета Митова, майка на Габи

*Писмото се публикува без редакторска намеса!