Новини

<< Към всички новини

Ползвателите на проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“ получиха мартеници по случай 1 март

02/03/2022
Card image cap

Ползвателите на проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“ получиха мартеници по случай  1 март.

Над 150 ръчно изработени мартеници зарадваха ползвателите на социалната услуга по проект „Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 в Столична община – район „Надежда” по случай 1 март.

Красивите мартеници достигнаха до всички потребители на проект „Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19, където се доставя топла храна от социалната услуга – ж.к. „Надежда“ – 1,2,3 и 4 част, ж.к. „Свобода“, ж.к. „Лев Толстой“, кв. „Илиянци“ и кв. „Требич“.

За изработката на червено – белите мартеници се погрижи Социално предприятие към Фондация „Светът на Мария“, (бившият Дом "Асен Златаров в жк Надежда 1) , където е разположена и учебна кухня #Надежда: https://bit.ly/kuhnia-nadejda, чиято мисия е да подобри качеството на живот на хората с интелектуални затруднения и техните семейства.

Дейностите са част от съпътстващите мерки в рамките на Проект „Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 в Столична община – район „Надежда”, Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане по операция BG05FMOP001-5.001 „3.1 - Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“