Заместник-кметът на София Ирина Савина: Започваме строително-ремонтни дейности в 26 училища и детски градини по ОПРР „Региони в растеж“

<< Към всички новини

Силен интерес на граждани предизвика откритата приемна на Национален статистически институт (НСИ) в район "Надежда"

05/10/2021
Card image cap

Силен интерес на граждани предизвика  откритата приемна на Национален статистически институт (НСИ) в район "Надежда". 

Специалната открита приемна на НСИ започна консултации на граждани на  04 октомври (понеделник) и ще продължи до 10 октомври (неделя) 2021 г.. 

Всеки, който все още не е посетен от преброител и не се е преброил електронно, може да го направи с помощта на експерти на НСИ в сградата на администрацията на район "Надежда".

Графикът за прием на граждани е:

От 4 октомври (понеделник) до 8 октомври (петък), включително – в стая 112, етаж 1 в административната сграда на район "Надежда" на ул. "Кирил Дрангов" 55 от 13:00 ч. до 17:00 ч.

На 9 и 10 октомври (събота и неделя) – в стая 112, етаж 1 в административната сграда на район "Надежда" на ул. "Кирил Дрангов" 55 от 08:30 ч. до 13:00 ч.

Приемът се осъществява при спазване на въведените противоепидемични мерки на територията на Столична община.

Алтернативен начин да се включите в преброяването е и да разпечатате сами преброителната карта за сградите, жилищата и населението. Тя е публикувана на интернет сайта на преброяването https://census2021.bg в рубриката „Обща информация“. След като попълните картата, имате три варианта - да я изпратите сканирана на census2021@nsi.bg , да я пуснете по пощата на адрес: София 1038, ул.“Панайот Волов“ № 2, Подпомагащ център, НСИ, или да я донесете лично.

НСИ открива и нов имейл адрес codecensus2021@nsi.bg , на който хората, които са се преброили електронно, могат да изпратят уникалните преброителни кодове. В писмото си освен кода те трябва да напишат и община, населено място, квартал, улица, номер (или квартал, номер на блок, вход, етаж, апартамент), където живее и се е преброило съответното домакинство.

При желание всеки би могъл да издиктува кода си и на телефонните линии на преброяването - *2021 и (02) 9078 430.