Инженерна инфраструктура, екология и контрол по строителството

<< Към всички новини

Кампанията "Посланик на детската книга" в район "Надежда" започва със специална изненада за участниците!

20/09/2021
Card image cap

Тази година, поради въведените противоепидемични мерки, не е позволено да поканим гости, които да споделят с нашите деца емоцията от четенето.

Затова в Деня на София, атрактивно изрисуван сандък, пълен с детски книжки, тръгна на специална мисия.

Избрахме едноименната градина 172 ДГ "София" за първа спирка на приказния ни сандък. Той започва обиколка из предучилищните групи в 12 тте детски градини в "Надежда". (четвърта група)

Кой сътвори тази красота? Поканихме слънчевата Даниела Щерев, учител на децата в четвърта предучилищна група "Малкият принц" в 172 ДГ. "София" да изрисува специалната ни изненада.

Даниела е цветна и любима на всички в 172 ДГ, но сега ще я представим и на останалите. Тя е бакалавър в специалност "Кино режисура с рисуване на анимационни филми". Учила е в колеж по изобразително изкуство "Професор Николай Райнов". Участвала е в много изложби. Преди да замине за САЩ, където е живяла 16 г., . рисува по проект за анимационен филм. С този проект участва на конкурс в Кан.

Какво я вдъхновява да рисува? "Вдъхновението идва на емоционална основа! Вълнувам се от всичко което виждам и чувствам всеки ден при работата с прекрасните ни деца!", споделя Даниела.