Новини

<< Към всички новини

Звездно присъствие на откриването на учебната година в 15 СУ

16/09/2021
Card image cap

Част от лицата на кампанията Успели българи дават личен пример и нейният организатор Диана Николова-Миланова се присъединиха към еуфорията от първия учебен ден. Тервел Пулев / Tervel Pulev , Niki Kunchev/ Ники Кънчев , Cveti Radoicheva и Атанас Михайлов си спомниха моменти от своя училищен живот.

Боксьорът Тервел Пулев сподели емоционално: "С изненада разбрах, че директор на 15 то- училище е г-жа Ваня Минева, която преподаваше в спортното училище на ЦСКА, където завърших и аз средно образование.

Винаги е зареждащо срещата с учениците! Тя връща и нас порасналите деца в хиляди спомени, а на мен лично ми помага да запазя детското в себе си и жаждата за живот, усмивки и емоции.

Наистина изглеждаше прекрасна София и училищните дворове за първия учебен ден.

След Ковид затварянията и онлайн обучението бяхме забравили за контакта между децата и учителите.

С директора г-жа В. Минева си спомнихме страхотни мигове от времето, когато тя беше класен ръководител на Кубрат и най-проблемния клас в училището "Ген. Владимир Стойчев"."

"Знанията, които ще получите в училище ще ви отведат далеч, но никога не забравяйте началото!Винаги помнете ръката, която е държала вашата, докато сте правили първите стъпки .", каза Диана Николова-Миланова, организатор на Кампанията по повод първия учебен ден.