Новини

<< Към всички новини

Откриване на паркинг на Център за градска мобилност ЕАД в ж.к. Надежда 1

16/08/2021
Card image cap

Днес беше открит паркинг на "Център за градска мобилност" ЕАД в ж.к. „Надежда“ 1, на ул. „Георги Войтех“ . Той е с площ от около 4 декара и разполага със 147 места за платено паркиране.

На откриването присъстваха общинският съветник в Столичен общински съвет адв. Георги Георгиев, директорът на "Център за градска мобилност" ЕАД Димитър Дилчев, представители на Борда на директорите на Дружеството, както и Румяна Милова, директор на дирекция "Паркиране и гаражи".

ЦГМ ЕАД осигурява възможност както за почасово паркиране, така и за месечен или едногодишен абонамент на новия паркинг. Място за паркинг с охрана се предлага не само за автомобили, но и за собствениците на мотори и велосипеди.

Цената на почасовото паркиране за автомобил е 2 лева, за мотор е 1 лев, а за велосипед 50 стотинки. Месечният абонамент е съответно 80 лева, 30 лева и 10 лева за велосипед. Има възможност и за предплатено паркиране в рамките на 12 часа и таксата е както следва: 6, 3 и 1 лев. Може да се сключи годишен абонамент, който е с 10 на сто отстъпка или за 6 месеца като отстъпката е 5 %.

Плащането се извършва на място на паркинга. Работното време е 24 часа в денонощието. От днес, за повече информация и директен контакт с екипа на ЦГМ ЕАД на платения паркинг работи и телефон: 0886 60 30 75

Инвестицията за изграждане на платения паркинг е на ЦГМ ЕАД и възлиза на 965 000лв.

Може да видите снимки от събитието тук