Новини

<< Към всички новини

Фондация "Нашите недоносени деца" и Център за детско развитие "Малки чудеса" организират благотворително събитие в Северен парк

22/07/2021
Card image cap

Фондация "Нашите недоносени деца" и Център за детско развитие "Малки чудеса" организират благотворително събитие, което има за цел да подкрепи преждевременно родени бебета и техните семейства.

 

Събитието ще се проведе на 28.07.2021 г. (сряда), от 09:00 ч. до 13:00 ч. в Северен парк (вход, от ул. Генерал Никола Жеков, при езерото) и се реализира с подкрепата на район „Надежда – Столична община.


Програма ще включва арт работилници, спортни забавления за деца и родители и благотворителен базар. Всеки, който има желание може да вземе участие в планираните дейности.

 

Организаторите са приготвили  томболи, подаръци, изненади и забавления за всички деца и родители със специалистите на Център за детско развитие “Малки чудеса”.  

 

Вярваме, че ние като общество трябва да следваме убеждението, че подкрепата в първите години от живота е определяща за пълноценното развитие и удовлетвореност на всеки човек.