Новини

<< Към всички новини

На 30.06.21 г. (сряда) от 18:00 ч. ще се проведе възпоменателно шествие и полагане на венци по повод 50 години от гибелта на бележития футболист на Локомотив София – Никола Котков

21/06/2021
Card image cap

На 30.06.21 г. (сряда) от 18:00 ч. ще се проведе възпоменателно шествие и полагане на венци по повод 50 години от гибелта на бележития футболист на Локомотив София – Никола Котков. Събитието ще е под надслов „Никола Котков – 50 години във вечността“

Сборният пункт на шествието ще бъде откритият преди година Мемориален комплекс на Никола Котков – (преобразеният с цветни графити и ликове на Никола Котков трафопост на ул. „Хаджи Мано Стоянов“, (ж.к. "Надежда" 1, зад кафе бар Релакс).

Маршрутът на шествието е: по тротоара на бул. „Ломско шосе“ посока метростанция „Хан Кубрат“, на светофара се завива вдясно по ул. „Хан Кубрат“, с крайна точка Паметника на Никола Котков (ул. „Калотина“, в ж.к. „Надежда 1“).

Часът на поднасяне на венците на паметника на Никола Котков е 19:00 ч.

В шествието ще участват много знакови лица от спортните дружества на ОСК Локомотив и футболен клуб „Локомотив“ София.

Организатори на събитието са „УО Железни Бригади‘, „Официален фен клуб „Локомотив“ София, жители на район „Надежда“, Локомотивската общественост, с подкрепата на Район „Надежда“.