Новини

<< Към всички новини

Безплатни занимания със свободен достъп за деца и ученици от град София

11/06/2021
Card image cap

Столична община, дирекция „Спорт и младежки дейности“, в партньорство с Център за подкрепа на личностно развитие (ЦПЛР) – Спортна школа – София, Център за подкрепа на личностно развитие – Център за изкуства, култура и образование – София и Национални спортни федерации за втора поредна година организират Програма „Ваканция“.

Инициативата е свързана с предстоящата лятна ваканция и включва свободен и безплатен достъп до разнообразни занимания по различни видове спорт, туризъм, лечебна изправителна гимнастика, занимания по интереси и др., които ще се проведат от 21 юни до 30 юли 2021 г., включително. Предназначена е за деца и ученици от 6 до 18 години, при възможност и включване на родители, младежи, придружители.

 

ВАЖНО: Спортните, образователни и други дейности по интереси, включени в Програмата, ще се организират и провеждат при съобразяване със срока на извънредната епидемична обстановка и при спазване на всички противоепидемични мерки, утвърдени със заповеди на Министър на здравеопазване, Министър на образованието и науката и Министър на младежта и спорта.

В тази връзка е необходимо предварително регистриране за участие, чрез посочените контакти за връзки или електронни платформи.

 

Пълна информация за Програма "Ваканция" на Столична община, дирекция "Спорт и младежки дейности", можете да видите тук