Новини

<< Към всички новини

Председателят на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет се срещна с медалистите на Боксов Клуб

21/06/2019
Card image cap

Председателят на постоянната комисия за децата,  младежта и спорта в Столичен общински съвет се срещна с медалистите на Боксов Клуб "Локомотив"- София

 Председателят на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет Татяна Георгиева се срещна и награди европейския шампион при юношите Красимир Джуров (категория до 52 кг) и сребърната медалистка на европейски ринг при девойките Диана Ал Шаар (категория до 80 кг) с подаръчни ваучери за спортни стоки.

Състезателите на Боксов клуб "Локомотив" София и националния отбор се завърнаха с престижните отличия от европейското първенството в гр. Галац, Румъния, където българският национален отбор се класира втори по общ брой спечелени медали.

Подкрепата за шампионите се реализира от името на Фондация "Никола Георгиев", която стимулира развитието на активните и успешни младежи в различни обществени сектори . "Фондация "Никола Георгиев" носи името на човека, подкрепял винаги младите хора, насърчавал начинанията на търсещите и можещите, на борбените и успяващите!", каза г-жа Георгиева на младите надежди на българския бокс.

По време на срещата, младежите и личният им треньор Борислав Георгиев изразиха благодарност за отличното сътрудничество с кмета на район "Надежда" Димитър Димов и обещаха да бъдат пример и да мотивират своите връстници. "С успешни спортисти като вас, България ще си възвърне славата на спортна сила", допълни Татяна Георгиева.

С думите на легендата на боксовия ринг Мохамед Али "Шампион не се става в залата. Шампионското се носи вътре в човека. Това е желание, мечта, визия.“ , пожелаваме нови златни отличия за силните момчета и момичета на БК "Локомотив " София и националния ни отбор.

Снимки от новината може да видите ТУК