Новини

<< Към всички новини

Стартиране на ежеседмични проверки на спазването на препоръките за дезинфекция в общите части на входове в режим на етажна собственост

27/11/2020

Екипът на район „Надежда“ започва ежеседмични проверки на спазването на препоръките за дезинфекция в общите части на входове в режим на етажна собственост с цел обезпечаване на противоепидемичните мерки.

Проверките се извършват във връзка със задължителни указания на Софийска градска прокуратура и последваща Заповед на кмета на Столична община относно ефективността на мерките срещу епидемията от COVID-19 на територията на Столична община.

Посещенията ще се извършват от длъжностни лица на район „Надежда“ във всеки един от жилищните комплекси на територията на район „Надежда“, на случаен принцип.

В периода 25.11.2020 -26.11.2020 г. са поставени информационни съобщения с препоръки за организиране на засилено дезинфекциране на общите части във всички сгради в режим на етажна собственост на територията на район „Надежда“.

Проверките нямат санкционен характер и са в сила до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка в Република България.

 СЪОБЩЕНИЕ ДЕЗИНФЕКЦИИЯ