Новини

<< Към всички новини

Социална кауза в Северен парк помага на семейства с репродуктивни проблеми

13/10/2020
Card image cap

Социална кауза в Северен парк  помага на семейства с репродуктивни проблеми

Благотворителен базар на Фондация „Искам бебе“ събра много нови приятели и сумата от 765 лв  в Северен парк. Инициативата е за осигуряване на експертна помощ на двойки с репродуктивни проблеми. Екипът на район „Надежда“ дари още 300 лева лични средства, за да подкрепи каузата.

Различните благотворителни дейности на Фондацията формираха обща събрана сума от близо 4 000 лева за  двойката Малина и Георги.  Средствата ще бъдат преведени в сметката на Фондация "Искам бебе", след което ще се осъществи плащане към клиниката, за  извършване на необходамата ин-витро процедура.

„Подкрепяме каузата, за да има повече деца в България. Да се раждат здрави и красиви дечица. Благодарение на тази инициатива много нещастни родители стават съпричастни с нас и получават капка щастие“, това споделиха организаторите на събитието. „Да имаш бебе е чудо и най-важното нещо и ако нямаме деца и нямаме подкрепа, за къде сме на този свят“, допълниха те.

На базара се предлагаха ръчно изработени сувенири от дарители и доброволци. Те са дарени в полза на каузата. Със събраните средства се цели да се подпомогат семейни двойки с репродуктивни проблеми. По този начин организаторите искат да информират обществото за проблема с ниската раждаемост и се стремят да вдъхнат надежда и морална подкрепа освен финансовата помощ на нуждаещите се.

Онлайн базара продължава и всеки, който иска да помогне може да си закупи нещо за каузата на фондацията, за да допринесе щастие в живота на някое семейство!

Онлайн базара може да бъде разгледан на посочения линк към публичната група „От бебе за бебе“: https://bit.ly/33TVf37

Защото заедно можем да сбъдваме мечти!

# Заедноможем #Заедно #ЗаКаузата