Новини

<< Към всички новини

Кметът на район "Надежда" инж. Димитър Димов се срещна с медалистите на Боксов клуб "Локомотив" София- Красимир Джуров и Диана Ал Шаар

12/06/2019
Card image cap

Кметът на район "Надежда" инж.Димитър Димов поздрави медалистите на Боксов клуб "Локомотив" София Красимир Джуров и Диана Ал Шаар и техните треньори за отличното представяне на европейското първенство за юноши и девойки.

 Поздравявам ви за високите отличия на европейския боксов ринг и нека шампионският ви дух бъде несломим! , казах на възпитаниците на БК "Локомотив" София Красимир Джуров (52 кг) и Диана Ал Шаар (до 80 кг), които взеха златен и сребърен медал на европейското първенство за юноши и девойки в Галац, Румъния преди дни, каза инж.Димитър Димов.


България зае второ място в отборното класиране , с общо 3 шампионски титли при юношите, сребро и бронз при девойките.


Инж.Димов отправи специална благодарност  към националните треньори в тази възраст- Роман Цветков и Борислав Георгиев, като отбеляза, че с тренъори като тях, които се отдават с упорит труд на младежкия спорт резултатите излизат налице!


Успехите на нашите боксьори са повод за гордост и за тяхното 153 Спортно училище "Неофит Рилски" с директор Кирилка Диковска.