Информация за COVID-19

<< Към всички новини

Район „Надежда“ въведе нов начин на работа по време на извънредното положение

24/03/2020
Card image cap

„Бъдете спокойни и отговорни, информирайте се само от официални източници по време на извънредната ситуация в страната!“ каза кметът на район "Надежда" инж. Димитър Димов.

Той припомни важните телефонни номера по време на извънредната ситуаця в страната: Националният денонощен телефон на Министерство на здравеопазването е 02 807 87 57, припомняме и Спешен телефон за целият Европейски съюз - 112

Телефоните на ОП "Социален патронаж" в София са 02 81 88 522 и 0879 811 403 .
Важно е, че той е предназначен да обслужва самотни възрастни и трудноподвижни граждани, по предварителна заявка и със средства на лицето.

От 10 март 2020 г. е отменено приемното време на служителите на район „Надежда“ до второ нареждане.
Административното обслужване на гражданите не е преустановено, но ще се осъществява само на етаж 1, Център за административни услуги (Деловодство, Каса, ГРАО) при завишен контрол на достъпа до гишетата.

Очакваме проява на лична отговорност от страна на гражданите при спазване на превантивните мерки, както и индивидуална преценка за нивото на спешност на посещението им в административния офис на район "Надежда"/нуждата от административна услуга в този динамичен период.
Подчертаваме, че работният процес не се преустановява, а се въвеждат временни превантивни ограничения .

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и гарантираме, че ще се стремим да спазваме високо ниво на обслужване.
Припомняме, че имате възможност да ни изпратите e-mail:
info@so-nadejda.com
Информационна система на Контактния център на Столична община е достъпна на адрес https://call.sofia.bg/

‼️Следните телефонни номера са на разположение на гражданите на район "Надежда" за получаване на информация и подаване на сигнали:
02 495 17 99 и 02 495 17 94 – в работни дни и с работно време от 8.30 до 17.00 ч., за въпроси , свързани с Административното обслужване на район „Надежда“
02 837 74 63 Оперативен дежурен в район „Надежда“, денонощно ( 24/7) , за спешни сигнали, свързани с епидемиологичната обстановка

От 10 март 2020 г, помещенията в сградата на районната администрация „Надежда“ се почистват 4 (четири) пъти на ден с дезинфектанти, като приоритетно се обработват помещенията за прием на граждани!

„Сега, повече от всякога, трябва да сме отговорни, дисциплинирани и да реагираме навременно на динамичната ситуация. Заедно сме Надежда, заедно ще се справим!, апелира кметът Димов.