<< Към всички новини

Заместник – кметовете на район „Надежда“ наградиха победителите в онлайн конкурс

13/01/2020
Card image cap

 

Заместник – кметовете на район „Надежда“ наградиха победителите  в онлайн конкурс "Моята Коледа в Надежда"

 „Гордея се, че с  този конкурс успяхме да споделим празничните емоции на децата от район „Надежда“, като ги мотивирахме да покажат своята коледна атмосфера“.Благодарим на директорите, педагозите и родителите за приноса, с който помогнаха да се реализират победителите в конкурса , това каза г-жа Анелия Георгиева, заместник – кмет на район „Надежда“. За мен е чест да работя за развитието на район , в който израстват  такива талантливи деца. Децата ни показаха, че чрез задружни и неуморни усилия победата се придобива бързо и успешно, допълни г-жа Мая Благоева, заместник – кмет на районната администрация. 

На 09 януари в заседателната зала в сградата на администрацията на район „Надежда“ се проведе награждаване на победителите в онлайн конкурс „Моята Коледа в Надежда“ ,  организиран от район „Надежда“, в който бяха отличени победителите на I, II и III-то място  в класацията на конкурса.  

Онлайн конкурсът стартира в началото на месец декември 2019г. Участниците трябваше да изпратят видео клип с коледна тематика, като спазят всички правила и условия в специално създадения регламент за конкурса.

От 27 до 31 декември постъпилите видео послания станаха публични в страницата на събитието. Гласуването се проведе в онлайн страницата на събитието,  а победителите се класираха в почетните три места с номинации от  брои харесвания, които получиха под на видео посланията.

Победителите получиха предварително подготвени ваучери от  магазин за бяла и офис техника на стойност от 100лв. до 250 лв. според мястото, на което се класират  и Грамоти за участие в конкурса.

Благодарим на всички допринесли  за участието, харесванията, коментарите и коледната емоция, която ни донесохте!

 

Наградени победители в онлайн конкурс „Моята Коледа в Надежда“:

Първо място – Грамота и ваучер на стойност от 250 лв. се връчи на  директорът на  172 ДГ „София“, г-жа Иванка Иванова, благодарение на атрактивното изпълнението на коледна песен  на децата  от четвърта група „Светулки“.

1.      Второ място – Грамота за участие и ваучер  на стойност от 150 лв. се връчи на директорът на 170 ДГ „Пчелица“, г-жа Венета Ковачка за  участието на децата от четвърта подготвителна група „Камбанка“.

2.      Трето място – Грамота за участие и ваучер на стойност от 100 лв. се връчи на участник от 171 ДГ „Свобода“ -  Деян Геков, който ни показа как се запазват българските традиции и обичаи облечен като коледар в своето видео послание.