Новини

<< Към всички новини

Децата от 90 ДГ „Веса Паспалеева“ отново се включиха в „Седмица на доброто“

29/11/2019
Card image cap

Децата от 90 ДГ „Веса Паспалеева“ отново се включиха в „Седмица  на доброто“

Децата от 90 ДГ „Веса Паспалеева“ се включиха в  инициативата „Седмица на доброто“, като проведоха  интересна среща с  фондация „Очи на четири лапи“. Обучен специалист им   показа как кучетата-водачи помагат на незрящи хора.

В същия ден, членовете на Обществения съвет, Родителското настоятелство, Консултативния кабинет за родители в детската градина обсъдиха предложения за инициативи в името на доброто бъдеще на децата.

„Тези структури са отличен и активен партньор в съвместната  работа  за развитието на децата. С  инициативата „Седмица на доброто“ искаме да  обърнем внимание на децата, че ще бъдат по-щастливи, ако започват и приключват деня си с добри дела.“,  каза Катя Йорданова, директор на 90 ДГ „Веса Паспалеева“.

Програмата продължи с „Фестивал на доброто“, в който участваха  децата от групите „Многознайко“, „Детелина“ и „Щурче“ от филиал „Бял люляк“.  Чудесните им изпълнения   докоснаха сърцата на зрителите и направиха света по-красив и по-добър. Дейностите са част от  проект „С мъдрост, толерантност и игри ще бъдем по-добри“!