<< Към всички новини

Състезателят на Боксов клуб "Локомотив" София и националния отбор Стилиян Христов (кат 64 кг), бронзов медалист на Европейското първенство по бокс за младежи, беше награден с ваучер от името на Фондация "Никола Георгиев"

25/09/2019

Състезателят на Боксов клуб "Локомотив" София и националния отбор Стилиян Христов (кат 64 кг), бронзов медалист на Европейското първенство по бокс за младежи, беше награден с ваучер от името на Фондация "Никола Георгиев".
Подкрепата за младите шампиони отново изрази неговата дъщеря Татяна Георгиева, която подчерта, че развитието на активните и успешни младежи в различни обществени сектори е приоритет за нея и Фондацията .


"Фондация "Никола Георгиев" носи името на човека, подкрепял винаги младите хора, насърчавал начинанията на търсещите и можещите, на борбените и успяващите!", каза г-жа Георгиева на младата надежда на българския бокс.

По време на срещата, младежът и личният му треньор Борислав Георгиев изразиха благодарност за отличното сътрудничество с екипа на район "Надежда" и обещаха да бъдат пример и да мотивират своите връстници. "С успешни спортисти като вас, България ще си възвърне славата на спортна сила", допълни Татяна Георгиева.