,

Столична Община Район "Надежда"

гр.София, жк.Надежда, ул."Кирил Дрангов" 55
Благотворителен турнир по танци "Заедно можем" в подкрепа на Криси

Публикувано на: 19/12/2017
RSS
Print this page

Благотворителен турнир по танци "Заедно можем" в подкрепа на Криси

Над 200 деца от школи по танци в градовете София, Враца, Пирдоп, Перник Благоевград и Дупница участваха в Благотворителния турнир за бални и латиноамерикански танци "Заедно можем", организиран от КСТ "ProDance".
Средствата от благотворителната инициатива са в подкрепа на 9 -годишния Кристиян Илиев, диагностициран с болестта Сарком на Юинг.
Събитието се реализира с подкрепата на инж. Димитър Димов, кмет на район "Надежда", в една от залите на стадион "Локомотив".
Турнирът беше разделен в две части -- начинаещи и напреднали, като възрастовите категории и в двете бяха до 7 г, до 9 г, до 11 г., до 13 г. и над 13 г. Разпределенията по категории - соло изпълнители, момиче с момиче, танцови двойки, формации.
Заместник-кметът на район "Надежда" Анелия Георгиева награди победителите във всички възрастови групи при начинаещите танцьори. Тя се включи и като почетен член на съдийската комисия. "Благодаря ви, че сте тук днес, за да помогнем на Криси. Всеки от вас е истински победител, защото отваряте сърцата си за доброто, за хората в беда!", каза тя на участниците и публиката при откриването на турнира.
Всеки състезател в турнира получи индивидуален подарък от организаторите.
Треньорите от КСТ "ProDance" насочват вниманието на децата към красотата и изяществото на танците, но и към сериозните проблеми в съвременното общество. Със своите благотворителни кампании те учат децата на доброта, съпричастност и позитивизъм..
Районна администрация "Надежда" поздравява Милена Георгиева и нейните колеги от КСТ "Prodance" за чудесната организация и желае скорошно оздравяване на Криси! Ние сме с теб!

Снимки тук