,

Столична Община Район "Надежда"

гр.София, жк.Надежда, ул."Кирил Дрангов" 55
Общинският съветник Татяна Георгиева награди отличниците на район „Надежда“

Публикувано на: 30/06/2017
RSS
Print this page

На 29 юни 2017 г, г-жа Татяна Георгиева, общински съветник от ПП ГЕРБ и Председател на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет и инж. Димитърт Димов, кмет на район "Надежда" наградиха 17 отличници-зрелостници от Випуск 2017.
Г-жа Георгиева имаше удоволствието да връчи Почетни грамоти и Алманахът "1000 причини да се гордеем, че сме българи" на всеки от заслужилите ученици с успех между 5.50 и 6.00 . Тя ги поздрави за положените усилия през последните години, пожела им здраве и бъдещи успехи в избраните професионални специалности и отбеляза, че спортът също е важен за младите хора. София ще бъде европейска столица на спорта през 2018 г. и г-жа Георгиева сподели, че очаква младежите да се включат в спортните инициативи.
Един ученик от 15 СУ "Адам Мицкевич", 7 ученика от 54 СУ "Св. Иван Рилски" и 9 ученика от 101 СУ "Бачо Киро" имат отличен успех през последните учебни години и от матури 2017 г.
В своето приветствие към учениците инж. Димов сподели, че именно те нашето утре и се надява да бъдат все така успешни, можещи и позитивни!
В срещата участваха още Анита Игнатова, началник отдел "Образование, култура, социални дейности и спорт" в район "Надежда", Ваня Минева, директор на 15 СУ "Адам Мицкевич" и Соня Василева, Директор на 54 СУ "Св. Иван Рилски".
На добър час на целия Випуск 2017!

Снимки, можете да разгледате тук.