Новини

<< Към всички новини

Рок-маратон „Надежда и приятели“ на 16 септември в Северен парк

13/09/2019
Card image cap

На 16 септември (понеделник), традиционният рок-маратон „Надежда и приятели”   ще разтърси Северен парк  с музиката на групите „ЕXTREMUM”, „Хоризонт“ и “STAY”.

Организаторите от НЧ „Съзнание-1919“ и район „Надежда“ ще очакват всички любители на твърдия музикален стил от 18.00 до 22.00 ч. на откритата сцена, до езерото в Северен парк.

Рок-маратонът дава  възможност  за изява на професионални и  любителски рок и метъл състави, които   заявяват своята съпричастност в борбата с психоактивните вещества. В н навечерието на Деня на гр. София, ще се обединим  и ще кажам твърдо „НЕ на наркотиците!”. Организаторите ще раздават листовки/флаери с послания срещу употребата на наркотични вещества. Район „Надежда“ и  НЧ "Съзнание 1919"  се стремят да стимулират интересите и активностите на младежите в изкуството, като по този начин им покажат, че има интересни алтернативни занимания, с които да изразят себе си.

Тематична празнична викторина, много занимания и игри, както и специален кът за приложни изкуства по време на Рок-маратона ще зарадват всички посетители на Северен парк.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община и се провежда с финансовата подкрепа на Столична община.