,

Столична Община Район "Надежда"

гр.София, жк.Надежда, ул."Кирил Дрангов" 55
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ И СО РАЙОН „НАДЕЖДА“ СЪС СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ КЪМ НАЙ-МАЛКИТЕ

Публикувано на: 19/08/2016
RSS
Print this page

ФК Локомотив София 1929 и Столична Община, район „Надежда“ ще направят специален жест към децата и жителите на район „Надежда“. По инициатива на клуба на 27 август (събота) ще се проведе „зелена“ кампания „Да почистим там, където растем.


Идеята е почистването и освежаването на детските площадки и футболните игрища в региона да се превърне в ежегодна практика. Децата от школата на ФК Локомотив София 1929 ще бъдат личен пример, като те ще дадат старт на инициативата и ще са едни от основните участници в нея. 

В кампанията ще вземат участие както децата от школата на Локомотив София и ръководството на клуба, така и легенди и фенове на отбора, а също и екип от администрацията на СО район „Надежда“. Хората, които живеят с район „Надежда“, също са добре дошли, ако желаят да помогнат. 
С малко усилия на всеки от нас може да се получи една голяма и чиста „Надежда“!

Кампанията ще се проведе на 27 август 2016 г. – събота. 
Начален час: 9:30 часа. 

Тук можете да разгледате списъка с локациите, на които ще се проведе кампанията.

Основен партньор на кампанията: Екобулпак АД. Акционерното дружество създава и поддържа ефективни системи за оползотворяване на отпадъците от опаковки от промишлеността, търговските обекти и българските домакинства чрез събиране, сортиране и рециклиране.