Заместник-кметът на София Ирина Савина: Започваме строително-ремонтни дейности в 26 училища и детски градини по ОПРР „Региони в растеж“

<< Към всички новини

Информационен ден в подкрепа на кърменето в Северен парк

01/08/2023
Card image cap

По повод Световната седмица на кърменето, която традиционно се провежда от 1 до 7 август, Банка за майчина кърма и район „Надежда“ организират информационен ден и безплатни консултации за настоящи и бъдещи родители!

Очакваме ви на 4 август (петък) в „Северен парк“ (вход откъм ул. „Народни будители“) - от 9,00 ч. до 12 ч.

Основната цел на инициативата е популяризиране и насърчаване на кърменето, донорството на кърма, важността на кърменето за здравето на бебето и майката.

Мотото през 2023 г. е „Кърмене и работа“, което обедини екип от висококвалифицирани служители и партньори на Банка за майчина кърма да подкрепят българските майки в мисията да отгледат здрави деца.

В Северен парк ще ви очакват специалисти, които ще осигурят безплатни индивидуални консултации на кърмещи жени и бъдещи майки.

За трети път Северен парк е домакин на събитие в Световната седмица на кърменето, защото вярваме че нашият парк е най-доброто място за отдих, спорт, музикални и социални събития.