,

Столична Община Район "Надежда"

гр.София, жк.Надежда, ул."Кирил Дрангов" 55
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв."Требич" - 31 май 2016

Публикувано на: 30/05/2016
RSS
Print this page
На 31 май 2016 г. (вторник), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Равнец“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Латин Колев“, ул. „Равнец“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Павел Венков“, ул. „Мрахорица“, ул. „Станислав Ангелов“, ул. „Любимец, ул. „Леденика“ и ул. „Грудово“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Латин Колев“ на ъгъла с ул. „Спортист“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!