Заместник-кметът на София Ирина Савина: Започваме строително-ремонтни дейности в 26 училища и детски градини по ОПРР „Региони в растеж“

<< Към всички новини

Район "Надежда" ще се включи в мащабната инициатива TEEN BOOM FEST 2023

21/06/2023
Card image cap

Район "Надежда" се включва в TEEN BOOM FEST 2023 - мащабна съвместна инициатива на 12 Местни комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни от Столична община и "Фестивал" БГ.

За първи път събитието се организира на територията на град София. То ще се проведе на 01 и 2 юли от 11,00 ч до 22,00 ч. на Голямата поляна в Южен парк.

Каузата зад която заставаме е изключително важна - "Не, на агресията" и ще бъде под мотото "Добрите думи са приятелство". Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната ни цел е чрез положителни послания да спрем физическия и психическия тормоз сред подрастващите и да провокираме позитивната енергия в тях.

Изключително горди сме, че талантливите деца от район "Надежда" ще бъдат част от двудневната програма- с музикални изпълнения и спортни презентации.

Филипа Петева 15 СУ "Адам Мицкевич" - Christina Aguilera-Something got a hold on me,Camila Cabello-Shameless

Ивана Велева и Станислава Костова 16 ОУ "Райко Жинзифов"- с изпълнение на песента на Ахат- "Черна овца"

Петя Казакова 16 ОУ "Райко Жинзифов"-демонстрация от вицешампион по самбо за България 2023 година

Вокална група 54 СУ "Св. Иван Рилски"

Вокална група 98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" - с "Хубава си, моя горо" , лауреати на Международен фестивал

Вокална група 102 ОУ "Панайот Волов" - в етно-джаз стил "Делмано, Дилберо" и "Седнало е Джоре Дос" , лауреати от Международен фестивал

141 ОУ "Народни Будители"

Демонстрация 153 ССУ "Неофит Рилски"- джудо

Демонстрация 153 ССУ "Неофит Рилски"- художествена гимнастика

Демонстрация 153 ССУ "Неофит Рилски"- футбол

Демонстрация 153 ССУ "Неофит Рилски"- бокс

Етюд/пантомима Победител конкурс „Надежда с криле”

Вокално-театрална формация "Врабчета" Център за изкуства, култура и образование "София" - филиал Надежда - богата програма песни и танци

Китара Център за изкуства, култура и образование "София" - филиал Надежда

Специалната изненада от нашия екип е поканата към известни личности от "Надежда" за участие във фен срещите на Фестивала:

Дарин Ангелов , актьор

Деян Ангелов, актьор

Мария Лалева,писател

Стойка Кръстева, Олимпийски шампион

Радина Томова , Световен шампион, Ансамбъл по художествена гимнастика

София Бобчева, актриса

Водещи певци/Групи /Водещи музикални изпълнители в България, сред които FYRE, THEO, TORINO & PASHATA, Атанас Колев, EVA, Кристина Дончева, Национална школа по Атракционни изкуства ще зарадват всички младежи.

Във фен срещите ще участват още: Йоан-Петър, Megsunn, Ивайло Захариев, VENATA, Александър Влог, EVA, Алпер Чочев, Presinka, BlackGogo, Linsho, Лили Аначкова, Ei Bo, Ива Мандичева, Димитър Пърнаров, Ronsy & Chole, Артьом Анатолиевич - Арти, Кристина Дончева, Крис Ненков, Виктория и Георги (Един за друг)