Обяви и съобщения

<< Към всички новини

С Ъ О Б Щ Е Н И Е за прекратяване на процедура по глава шеста от Закона за опазване на околната среда и чл. 31 от Закона за биологичното разнообразие за инвестиционно предложение за „Модернизация на железопътна линия София-Перник-Радомир: железопътни уча

30/05/2023

С Ъ О Б Щ Е Н И Е 

за прекратяване на процедура по глава шеста от Закона за опазване на околната среда и чл. 31 от Закона за биологичното разнообразие за инвестиционно предложение за „Модернизация на железопътна линия София-Перник-Радомир: железопътни участъци София-Перник и Перник-Радомир“.

 

 

Столична община-район „Надежда“ съобщава на всички заинтересовани физически и юридически лиза за постъпило Решение № 5-П/2023г. на министъра на околната среда и водите, за прекратяване на процедура по глава шеста от Закона за опазване на околната среда и чл. 31 от Закона за биологичното разнообразие за инвестиционно предложение за „Модернизация на железопътна линия София-Перник-Радомир: железопътни участъци София-Перник и Перник-Радомир“.

Решението е достъпно на интернет страницата на Министерство на околната среда и водите в раздел Превантивна дейност/ОВОС/Решения за прекратяване на процедури по ОВОС/Решения за прекратяване на процедури по ОВОС-2023 г.