Новини

<< Към всички новини

Покана за кандидатстване по Основната фаза на проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” LIFE17 IPE/BG/000012 - LIFE IP CLEAN AIR по Програма LIFE на Европейския съюз за преход към алтернативни форми за о

16/01/2023

От 16 януари 2023 г. се подновява приемът на документи по програма LIFE

 

От 16 януари 2023 г. се подновява приемът на документи за кандидатстване за безплатна подмяна на стари отоплителни уреди на дърва и въглища с нови екологични алтернативи по Основната фаза на Интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” LIFE17 IPE/BG/000012 - LIFE IP CLEAN по Програма LIFE на Европейския съюз.

Кампанията обхваща кварталите „Абдовица“, „Димитър Миленков“, „Филиповци“, „Требич“, „Обеля“, в.з. „Малинова долина“ и селата Волуяк, Мрамор, Чепинци, Негован, Световрачене, Кубратово, Бусманци, Казичене, Кривина, Владая и Мърчаево. Припомняме, че на 20 януари 2020 г. стартира първи етап от Кампанията.

Кандидатите ще могат да избират следните алтернативни форми на отопление, вместо твърдото гориво: уреди на пелети, уреди на природен газ и климатици. 

Поканата за кандидатстване ще остане отворена до изчерпване на финансовия ресурс по проекта, но не по-късно от 30.04.2024 г.

За район „Надежда“, приемът на документи е в офис „Илиянци“ :

Адрес: кв. „Илиянци“, бул. „Рожен“ 61, в сградата на НЧ „Отец Паисий“ 1930, от южната страна на сградата.

Лице за контакт: Александър Димитров

Телефон за контакт: 0882 030 818

E-mail: aleksandar.dimitrov@so-nadejda.com

Условията за кандидатстване, допустимото отоплително оборудване, необходимите документи, място за подаването им и телефони за контакт можете да намерите в поканата за кандидатстване.

Пълният текст на поканата и документите за кандидатстване са достъпни по-долу:

Покана за кандидатстване - виж тук: https://bit.ly/3knVq1B

Документи за кандидатстване - виж тук: https://bit.ly/3QV8AiD

Официален сайт на интегрирания проект по Програма LIFE - https://bit.ly/3XG9OAo