Новини

<< Към всички новини

Район „Надежда“ е домакин на първото издание на Коледeн базар в Северен парк!

15/12/2022
Card image cap

Район „Надежда“ е домакин на първото издание на Коледeн базар в Северен парк (вход от ул. Народни будители) !

Събитието се организира от "Пазари Север" ЕАД, в партньорство с район "Надежда" и район „Връбница“!

Коледният базар в Северен парк ще зарадва малки и големи с много празнично настроение в дните от 20 декември до 31 декември 2022 г..

Нашите невероятни деца от "Надежда" са подготвили специална коледна програма на 20, 21 и 22 декември, в часовете от 16:30 ч. до 18:30 ч.

В първия ден ще ви очаква специален коледен кът за снимки, както и джуджетата на Дядо Коледа.

За празничното настроение ще се погрижат представители на детски градини, училища, читалища, центрове и други формации в район "Надежда".

Десет коледни къщички ще работят в часовете от 10:00 ч. до 20:00 ч. и ще предлагат вкусна храна, напитки и други изненади.

В две от коледните къщички - район "Надежда" и учебните заведения ще продават благотворително ръчно изработена украса - картички, играчки, украси, и др., част от кампанията "21 добрини за добри дни" .

Набраната сума от благотворителните продажби в двете къщички е предназначена за една обща кауза - „Надежда за Нико“, в подкрепа на седем годишния Нико от район „Надежда“, който е диагностициран с аутизъм. Неговите родителите набират средства, за да подпомогнат преливане на стволови клетки в чужбина.

Каним всички жители и гости на града да се потопят в Коледната приказна и уютна атмосфера, за да споделим заедно много вълшебни моменти и да се заредим с коледно настроение!