Новини

<< Към всички новини

Район "Надежда" Ви кани на лятно кино в кв. Требич на 24 юли!

29/06/2022
Card image cap

Район "Надежда" Ви кани на лятно кино в кв. Требич на 24 юли! Начало 20.30 ч, на стадиона в кв. Требич , входът е свободен!

В един от най –хубавите летни месеци ви каним да се насладите на магията на късото кино на открито с екипа на Кинематограф. Ще имате възможност да се отпуснете и насладите на това прекрасно преживяване на футболното игрище. Събитието е част от календара на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район "Надежда".

Ще започнем с анимационния "Le Gouffre", който препоръчваме за деца.

Българският филм "Заедно без теб" на режисьора и сценарист Димитрис Георгиев е селектиран на Берлинале през 2020г. Той разказва за двама рецидивисти, които бягат от Централния софийски затвор. Единият – в търсене на отмъщение, другият – следвайки сърцето си.

"Антракт" на режисьора Мартин Динков разказва за двама актьори, играещи постановка на сцена, които в реалния живот са съпрузи с доста обтегнати отношения. В един момент единият ще излезе от сценария, с което ще постави другия в шах.

"На червено" на Тома Вашаров - филм с над 30 световни фестивални награди ще ни въведе в автобус, спрял на зациклил червен светофар, в който ситуацията излиза извън контрол, след като шофьора отказва да продължи.