Благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“

В разгара на летните отпуски, когато всеки се опитва да изключи работното ежедневие от съзнанието си, предлагаме на вашето внимание една интересна инициатива на Столична община.
Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО – ДОБРИ”.
Празниците ще бъдат в периода 10 – 16 септември по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.
Сигурент съм, че всеки от вас е затрупан от лични проблеми, но е хубаво от време на време, да погледнем встрани – към тези, които наистина нямат на кого да разчитат – освен на благородството на българската общественост. Именно за промяна в техния бит ще се борим чрез реализацията на тази кампания.
Отделете няколко секунди за размисъл по темата и ако има с какво да помогнете – не се колебайте да се включите и вие.

В рамките на събитието участие ще вземат народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок музиката, както и Фестивал за поп рок музика – София 2012.

Фестивалът ще бъде в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители”, който също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”.

Зрителите и слушателите ще имат възможност да участват в класирането на конкурсните песни на фестивала, като за тях ще гласуват чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен за всички мобилни оператори. Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.

В седмицата на „Вяра, Надежда и Любов“ участие ще вземат организации и фирми – патньори, привлечени както от благотворителната кауза, така също и от самия празник. Те ще бъдат позиционирани в специално изградени за целта шатри. В тях фирмите ще направат изложение, представяне на продуктите си и ще извършват търговска дейност. По този начин ще се доприне за по-голяма мащабност на събитието и по-голям уют на гостите.

Кампанията получи подкрепата на Министерството на здравеопазването, Министерството на труда и социалната политика, Сдружението на общините в Р България, Българския дарителски форум и много неправителствени организации.

В подкрепа на каузата застанаха също така и много артисти, изпълнители, спортисти и хора, докоснали се по един или друг начин до този проблем, като Христо Стоичков, Емил Костадинов, Яна Маринова, Светлана Тилкова – Алена, Георги Христов, Мартина Вачкова и др. В концертите участват и група „Спринт”, Петър Гюзелев – „Щурците”, Йордан Караджов – „Сигнал”, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Искрен Пецов, Краси Аврамов, Виктория Димитрова, актьорите от група „Жестим” и театър „МИМ-АРТ” и др.

Медийни партньори са БНТ, БНР, БГ радио, БТВ Радио Груп, радио Романтика, Magic FM radio и други, както на Националната благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, така също и на Фестивала за поп и рок музика – София 2012.

За повече информация: www.sofiasong.bg; www.po-dobri.bg

Очакваме Ви да се включите в благородната инициатива!

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.