,

Столична Община Район "Надежда"

гр.София, жк.Надежда, ул."Кирил Дрангов" 55
Новини

RSS
19/09/2017

На 16.09.2017 година учениците и учителите на 141 ОУ „НАРОДНИ БУДИТЕЛИ“, кв.“Свобода“ взеха активно участие  в националната кампанията „Моето семейство и моят учител – заедно сме един отбор в почистването на България“.

13/09/2016

 Премиерът Бойко Борисов и министрите Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, столичният кмет Йорданка Фандъкова  и кметовете на район „Надежда“ инж. Димитър Димов и на  район „ Връбница“  Младен Младенов откриха днес  втория участък от Западната дъга на Софийския околовръстен път.


„Преди две години това беше един провален, зачеркнат от Брюксел проект. Парите трябваше да се върнат - е безпощадната истина“, коментира при откриването премиерът Борисов. Той подчерта, че са положени огромни усилия, прехвърлени са средства за следващ период, за да се стигне до днешния ден. По думите на Борисов с новия пътен участък на практика "тангентата и дъгата" вече са свързани и от Благоевград до Бургас "ще караме само по магистрала".

02/09/2016

Тази година за първи път стадион Локомотив в район „Надежда“ е домакин на „Спартакиада Есен – 2016“.  Заместник - кметът на район „Надежда“ Анелия Георгиева поздрави организаторите и участниците в спартакиадата  и пожела заслужен успех на най-добрите.

 Спортните състезания по традиция се организират от „Холдинг БДЖ“ ЕАД.  Мотото на спартакиадата за 2016 година е „Култура и спорт“. Да поздравят участниците кратка програма представиха талантливи децата от читалищата на  столичните райони „Надежда“, „Връбница“ и „Средец“.

01/09/2016

Заместник - кметът на район „Надежда“ Анелия Георгиева пожела успех на децата от 153 спортно училище „Неофит Рилски“ по време на тържеството, с което бе даден старт на новата 2016/2017 учебна година. Анелия Георгиева бе сред официалните гости заедно с началника на отдел „Образование, култура, спорт, социални дейности и европейски програми и проекти“ на район „Надежда“  Анита Игнатова, Андрей Панайотов от Министерство на младежта и спорта, председателят на Обединени спортни клубове „Локомотив“ Даме Стойков и Васил Георгиев изп. директор на Локомотив София. 

29/08/2016

Младите надежди във футбола - възпитаниците на детско-юношеската школа на "Локомотив"- София заедно с представители на администрацията на  район Надежда, участваха в съвместната инициатива „Да почистим там, където растем“. 

С общи усилия бяха събрани боклуците и боядисани пейките на  11 детски площадки и футболни игрища в столичен район „Надежда“.  В обновяване на пейките се включиха  зам. кметът на район „Надежда“ Мая Благоева и футболната легенда Георги Пеев.

19/08/2016
ФК Локомотив София 1929 и Столична Община, район „Надежда“ ще направят специален жест към децата и жителите на район „Надежда“. По инициатива на клуба на 27 август (събота) ще се проведе „зелена“ кампания „Да почистим там, където растем.

  Страница 1 от 141